Beyaz perdenin ardından televizyonda ilk kez! Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü oyuncuları kimler?

Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdeden sonra televizyon izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Filmi ilk kez izleyecek olanlar, Bandırma Füze Kulübü'nün çekim yerlerini ve oyuncu kadrosunu merak ediyor. Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü oyunları kimler işte detaylar…

Dijital Sanatlar imzası taşıyan, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın üstlendiği ve senaryosunu Mustafa Uslu, Mert Dikmen ve Ayberk Olgay'ın yazdığı Bandırma Füze Kulübü hikayesi, izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Filmin başrollerini Alina Boz, Deniz Can Aktaş ve Erkan Kolçak Köstendil paylaşıyor. Peki, İşte, Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi?  Bandırma Füze Kulübü oyuncuları kimler? İşte Bandırma Füze Kulübü filmi oyuncuları ve konusu…

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ KONUSU NE?

Bandırma Füze Kulübü konusu; hayallerine ulaşmak için engel tanımayan, kısıtlı imkanlarla mücadele eden ve ülkelerinden uzakta, dünyanın öbür ucunda NASA'da gerçekleştirdikleri füze gönderme başarısıyla dikkat çeken Bandırmalı lise öğrencilerinin gerçek yaşam hikayesini konu alıyor.

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ NEREDE ÇEKİLDİ?

Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi sorusu da bir hayli merak konusu oldu. Film, çekimlerinin bir bölümünü Mudanya'da, bir kısmını Bandırma'da ve büyük bir kısmını ise Beykoz Kundura Fabrikası'nda gerçekleştirdi.

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ UYARLAMA MI?

Televizyon ekranlarında ilk kez seyirci ile buluşacak olan Bandırma Füze Kulübü bir hikâyeden uyarlandı.

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ OYUNCULARI VE KARAKTERLER

Bandırma Füze Kulübü oyuncuları

Alina Boz - Leyla

Deniz Can Aktaş - Umut

Erkan Kolçak Köstendil - Necati

Görkem Sevindik - Öğretmen Kemal

Aslı Bekiroğlu - Zehra

Öykü Gürman - Öğretmen Nurgül

Bülent Alkış - Mehmet

Mustafa Konak - Çocuk Umut

Atay Yıldız - Hasan

Tolga Canbeyli - Mustafa

Altan Erkekli - Belediye Başkanı Hüsnü Şendil

Ahmet Saraçoğlu - Yarbay Halit Eşref

Gökhan Yıkılkan - Deli Yusuf

Bahtiyar Engin - Okul Müdürü Mahmut Demir

Nizam Namidar - Tahsin