CHP Konak Belediye Başkanı Aday Adayı Derya Tüzen Manisalı'larla buluştu!

Manisalı Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Akarsu, CHP Konak Belediye Başkanı Aday Adayı Derya Tüzen'e desteklerini açıkladı.

İzmir Manisalı Dernekler Federasyonu ile toplantı yapan CHP Konak Belediye Başkan Aday Adayı Derya Tüzen; Manisalılarla 'buluştu.

Manisalı Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Akarsu ile kentin sorunları hakkında konuşan Derya Tüzen Manisalıların yoğun desteği ile karşılaştı. İsmail Akarsu ise Derya Tüzen'e desteklerini açıkladı. 

Derya Tüzen federasyona teşekkür ederek '' Kıymetli Manisalı dostlarımızla buluştuk.  Kentimizde yaşanan sorunlar ve yeni projelerimiz hakkında konuştuk. Kentimizin sorunlarında ortak hareket etme kararına vardık. Kentimizde yapacığımız tüm çalışmalarda yan yana yürüyeceğiz. Gerek sorunların çözümünde gerekse yapılacak yeni projelerde işbirliği ile hareket edeceğiz. Nazik  davetleri ve Konak'ta çıktığım bu yolda beni destekledikleri için başta Federasyon Başkanı İsmail Akarsu olmak üzere federasyon üyelerimize teşekkür ediyorum. '' dedi.