Ka-Der İzmir Yerel Yönetimler Kadın Buluşması

Ka-Der İzmir Şubesi tarafından düzenlenen buluşmaya, Ka-Der Genel Başkanı Nuray Karaoğlu, Manisa CHP İl Başkanı İlksen Özalper, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Simge Eldeniz, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ve Karabağlar Belediye Başkanı Emine Helil İnay Kınay katıldı.

Ka-Der İzmir Şubesi tarafından düzenlenen organizasyona, Ka-Der Genel Başkanı Nuray Karaoğlu, Manisa CHP İl Başkanı İlksen Özalper, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Simge Eldeniz, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ve Karabağlar Belediye Başkanı Emine Helil İnay Kınay katıldı.

Siyaset, sivil toplum kuruluşları, iş ve akademi dünyasından temsilcilerin katılımıyla gerçekleşen gecede Ka-Der İzmir Şube Başkanı Banu Önkol İçhedef bir konuşma yaparak, "Yerelde eşit temsiliyet için verdiğimiz eğitimlerin; saha çalışmalarımızın; eşitlik mücadelemizin ve çabalarımızın sonuçlarını görmek bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Bu anlamda bizlere verdiğiniz destekler ve kıymetli birlikteliğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim," dedi.