Millet İttifakı'ndan ayrılacağı iddia edildi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bu hafta İYİ Parti kongresinde Millet İttifakı'ndan ayrılığını ilan edeceği iddiaları kulislerde konuşuluyor.

Seçimlerden önce Altılı Masa'dan zehir zemberek sözlerle ayrıldıktan sonra geri dönmek zorunda kalan ve bu tutumu nedeniyle özellikle kendi partilileri tarafından eleştirilen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Kulislerde Akşener'in bu haftaki İYİ Parti kongresinde Millet İttifakı'ndan ayrılığını ilan edeceği konuşuluyor.

İPLER TAMAMEN KOPUYOR

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destekledikleri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanamamasıyla birlikte parlamentoda da istedikleri vekil sayısını elde edemeyen İYİ Parti'de kazan kaynıyor. Akşener'in liderliğinin de ciddi anlamda tartışılmaya başlandığı bu süreçte sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Ankara kulislerinde konuşulanlara göre Akşener, bu haftaki grup toplantısında Altılı Masa ile ipleri tamamen koparacak.

İSMAİL SAYMAZ DA DİLLENDİRDİ

Gazeteci İsmail Saymaz da Sözcü TV'de konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede "Üslubunun, içeriğinin sert olacağını duyuyorum. Millet İttifakı'yla ayrılığını iddia edecek ve İYİ Parti, bundan sonra milliyetçi muhafazakar bir üçüncü yol olarak konumlanacak" diye konuştu.